Järjestä yritystapahtuma Suomessa

Suomalainen osaa!

Suomi on houkutteleva yritystapahtumien maa. Meillä on kaunis, puhdas luonto, eksoottinen imago ja ystävälliset ihmiset. Palvelut toimivat, tarjonta on monipuolista ja suomalaiset tapahtumanjärjestäjät ovat luotettavia ja vastuullisia toimijoita.

Monipuolinen tarjonta oheisohjelmia

Kesällä Suomessa voi esimerkiksi purjehtia, pelata golfia, kalastaa, pyöräillä, osallistua mönkijäsafareihin, harrastaa melontaa jne. Tarjonta on todella laaja. Lapin yöttömät yöt kesällä ovat eksoottinen kokemus ulkomaalaisille.

Talvella Suomi muuttuu todelliseksi talven ihmemaaksi. Monissa kohteissa voi järjestää juhlia tai jopa yöpyä lumesta tai jäästä rakennetuissa igluissa. Talviaktiviteeteista mainittakoon esimerkiksi poro- ja koirasafarit, moottorikelkka-ajelut, lumimikroautoilu, lumikenkäkävely, pilkkiminen, jäägolf, jäämurtajaristeilyt ja avantouinti.

10 hyvää syytä järjestää yritystapahtuma Suomessa

1. Korkealuokkaiset tilat

Suomen modernit ja korkeatasoiset kokous- ja kongressitilat soveltuvat kaikenkokoisten kokousten järjestämiseen. Valinnanvaraa on runsaasti aina 10 000 hengen kokoussalista intiimimpiin ryhmätyötiloihin. Yhteensä kymmenessä kongressikeskuksessa on valmiudet järjestää yli 1 000 hengen kokous.

2. Ammattitaitoiset kokouspalvelut

Kokousjärjestelyiden kaikissa vaiheissa apunasi ovat ammattitaitoiset kokouspalvelutoimistot. Suomalaiset tunnetaan maailmalla sujuvista ja luotettavista palveluntarjoajistaan. Tuoreimman FCB:n teettämän delegaattitutkimuksen mukaan 87 prosenttia vastaajista piti Suomen kongressijärjestelyitä hyvinä tai erittäin hyvinä.

3. Turvallisuus

Suomi on turvallinen kokousmaa. FCB:n viimeisimmän tutkimuksen mukaan yli 90 prosenttia kansainvälisistä kokousvieraista piti suomalaisten isäntäkaupunkien turvallisuutta hyvänä tai erittäin hyvänä.

4. Hyvä saavutettavuus

Suomeen on helppo tulla. Noin 180 kansainvälistä lentoa saapuu päivittäin Helsinki-Vantaan lentoasemalle. Myös useisiin muihin kaupunkeihin on suorat kansainväliset lentoyhteydet. Suomeen pääsee kätevästi myös laivalla Ruotsista, Saksasta ja Virosta.

5. Monipuoliset oheisohjelmat

Suomessa on erinomaiset mahdollisuudet kokousten oheisohjelmien ja -matkojen järjestämiseen. Suosittuja kohteita ovat Lappi, saaristo ja Järvi-Suomi, joiden luonto tarjoaa näyttävät puitteet aktiviteeteille. Katso esimerkkejä kokouspalvelutoimistojemme tarjoamista laadukkaista oheisohjelmista.

6. Luonnonläheisyys ja luonnon antimet

Maailman puhtaimpiin kuuluva luonto ja vesi on suomalaiselle perusoikeus, josta ei tingitä. Luonto on kaupungeissakin kaikkialla lähellä. Suomalainen jokamiehenoikeus antaa mahdollisuuden liikkua vapaasti luonnossa ja nauttia sen antimista. Kalastaminen tai marjojen ja sienten kerääminen itse suoraan luonnosta, ja oman saaliin valmistaminen ateriaksi tarjoaa ainutlaatuisen omakohtaisen kontaktin luontoon.

7. Vastuullisuus

Ympäristövastuukysymyksissä olemme eräs maailman edelläkävijöistä - myös kokous- ja kongressialan vastuullisuuden edistämisessä.

8. Ainutlaatuinen sijainti

Suomen maantieteellinen sijainti mahdollistaa vaivattoman tavan vierailla samalla myös itänaapurissamme Venäjällä. Suomi on ainutlaatuinen yhdistelmä itää ja länttä, mikä näkyy esimerkiksi Helsingin arkkitehtuurissa. Helsingistä on myös päivittäinen suora junayhteys Pietariin ja Moskovaan.

9. Ystävällisyys ja kielitaito

Suomi on aidosti vieraanvarainen, ammattitaitoinen ja kielitaitoinen kohde tapahtumallesi. Myös tuoreimman kansainvälisen delegaattitutkimuksemme vastaajat antoivat erityiskiitosta suomalaisten ystävällisyydelle.

10. Huippudesignin kotimaa

Suomalaisen muotoilun ja arkkitehtuurin historia on kunniakas, ja nimien pudottelu helppoa: Aalto, Saarinen, Marimekko, Iittala, Fiskars. Suomalainen design vahvistaa sanonnan - yksinkertainen on todellakin kaunista. Suomesta löydät varmasti mieluista huippudesignia myös kotiin vietäväksi.