Palvelut kongressien järjestäjälle

FCB tarjoaa ratkaisut ja etsii puolestasi juuri sinun tarpeitasi vastaavan, sinulle sopivan kohteen, kokousjärjestäjäorganisaation, kaupungin, kokouspaikan, majoituksen, kuljetuksen tai ravintolapalvelut.

Jos olet etsimässä ainutlaatuista kohtauspaikkaa seuraavalle kansainväliselle kongressille tai yritystapahtumalle tai jos haluat saada yhteyden ammattilaisiin, Finland Convention Bureau auttaa. Kysy lisää ammattilaisiltamme!

Kokousjärjestäjien ammattilaiset, kokouspalvelutoimistot, erikoispalveluja tarjoavat yritykset
Saat apua ammattilaisilta, jotka ovat erikoistuneet eri kohteissa kansainvälisen kongressien ja tapahtuman järjestämiseen

Kaupungit ja matkailualueet
Suomessa on lukuisia mahdollisuuksia järjestää kansainvälinen kokous tai tapahtuma isoissa tai pienissä, historiallisissa tai moderneissa kaupungeissa, ainutlaatuisessa saaristomaisemassa, pohjoisen eksoottisissa tunturimaisemissa, idän mielenkiintoisissa, luonnonläheisissä rajakaupungeissa, lukuisissa eri yliopistokaupungeissa tai arkkitehtuuriltaan ja kulttuuristaan kuuluisissa, kuvankauniissa kohteissa. Autamme löytämään tarkoituksenmukaisen, juuri sopivan kohteen.

Kokouspaikat
Voit vertailla suomalaista kokouspaikkatarjontaa ja löydät helposti kauttamme täydellisen kohteen kansainväliselle kokoukselle tai yritystapahtumalle.

Hotellit ja ravintolat
Missä haluat majoittua tai missä ruokailla? Teemme puolestasi koko maan kattavan puolueettoman vertailun. Löydät kokous- tai tapahtumapaikan, joka sopii juuri sinun budjettiisi ja tarpeisiisi.

Kuljetusyritykset
Suomi on erikoistunut joustaviin ja toimiviin kuljetuksiin. Voit piipahtaa pikaisesti vaikkapa Pietariin.


Esitelmä: kansainvälisen kongressin järjestäminen (Professori Markku Peltoniemi, TKK)